Okulumuz Hakkında

Yukarı Alıçlı İlkokulu
Batman Kozluk Yukarı Alıçlı Köyü
0 507 897 42 60
0
https://yukarialicli.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.Okulu

MİSYON

İlim, teknik, tecrübe bakımından “yeterli” ; Duygu, düşünce, davranış bakımından “tutarlı” ; Akıl, ruh, beden bakımından “sağlıklı” ; Kendisiyle ve çevresiyle “barışık” ; Yerel ve evrensel değerlere “saygılı” ; İçe dönük kazanımlar bakımından “başarılı” ; Fertler yetiştirmek. Böylece; fıtratın önündeki engelleri kaldırarak “özgür insan olma” , İnsanın ilgi ve yeteneklerini keşfedip ortaya çıkararak “özgün kişiyi bulma” , Birden fazla kişinin özgürlük ve özgünlük alanlarını iyi belirleyip organize ederek “örgün toplumu kurma” , Niyetine, gayretine katkıda bulunmak.

BAŞARILAR

Öğretmen :8
Öğrenci :122
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :145
Öğretim Şekli :Normal öğretim

Öğretim Şekli

Normal öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

08:30 - 14:10

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Sobalı

Lojman Sayısı

1

Lojman Bilgisi

Okulumuzun 1 adet lojmanı bulunmaktadır. Eski bir lojman olduğu için kullanılmayacak durumdadır.

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezine ise 6 km uzaklıktadır.(Öğretmen servisi mevcuttur)

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz ilçe merkezine 6 km uzaklıkta iki dağın yamaçlarında vadi biçiminde dağınık bir yerleşkeye sahiptir. Köy ortasından geçen akarsu sebebeiyle aşağı ve yukarı olmak üzere ikiye ayrılmıştır.Köy merkezi yeşillik ve bol su kaynaklarına sahiptir.

Kontenjan Bilgileri

4 Sınıf Öğretmeni 2 Okul Öncesi Öğretmeni normu vardır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Diğer Hususlar

ATAMA TERCİHİNDE BULUNACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!! -Okulumuz ilçe merkezine 6 km 10 dakikalık bir mesafededir. -Okula ulaşım Öğretmen servisiyle sağlanmaktadır. -Norm Fazlası olma durumunuz yoktur -Isınma Soba ile sağlanmaktadır. -Etkileşimli(Akıllı) Tahta mevcut değildir. -Sınıf Mevcutları 15-25 arasında değişmektedir. -Öğretmenlerimiz Kozluk ilçesinde ikamet etmektedir. -Kozluk kira açısından uygun ve ikamet konusunda sıkıntı yaşamayacağınız bir ilçedir.